Case Bome waterflosser

BOME Water flosser

Productvideo’s voor verkooppagina’s hebben als doel de conversie te verhogen. En dat is precies waar BOME met hun BOME waterflosser naar op zoek was. De waterflosser beschikt over een aantal functionaliteiten en accessoires. Door deze kort maar krachtig uit te lichten in een video werden er meteen resultaten geboekt bij het online plaatsen ervan.

Om de video conversie verhogend te maken, moeten we kijken naar waar de klant naar kijkt. Uit ervaring blijkt dat klanten bij productvideo’s vooral letten op de functionaliteit en het uiterlijk van het product. En natuurlijk ook de uitvoering van de video. Niet elke video is hetzelfde. Voor de waterflosser hebben we de video kort en krachtig gehouden om zo het meeste impact te genereren en daardoor de conversie te verhogen.

 

De resultaten

 

We hebben de verkooppagina’s vergeleken voor en na het online plaatsen van deze video’s. Uit deze A/B-test blijkt dat de video’s ervoor zorgen dat klanten 60% langer op de pagina’s blijven en dat er een conversieverhoging van 15% is. De ROI is het dus zeker waard. Wil jij ook vergelijkbare resultaten behalen? plan dan vrijblijvend een gratis strategiegesprek in.

Naast conversie geeft de video ook een imago-boost. De aanwezigheid van professionele productvideo’s op jouw website, advertenties en social media laat zien dat jouw merk marktleider is!

 

 

Conversie

Impact

Summer

Resultaat

Samen

Dit kan je van ons verwachten

De allerbeste kwaliteit

De beste kwaliteit omdat jouw producten a’s dit verdienen!

4k kwaliteit

Wij filmen met de hoogste 4k standaard!

Nieuwe ideeën

Elk product is uniek en daarbij hoort 
een uniek video concept  

Meerdere doeleinden

Haal het maximale uit de video door het slim in te zetten. Één video, heel veel content

Datagericht

Samen kijken naar de statistieken om het beste uit de video te halen

Sit back and enjoy the show

Verstuur jouw product op, en hou je mailbox in de gaten.

productvideox
Kopje koffie doen?

Stuur ons een bericht