Case Bome waterflosser

BOME Water flosser

Productvideo’s voor op verkooppagina’s hebben een doel, en dat is conversie verhogen. En dat is precies waar BOME met hun BOME water flosser naar op zoek was. De water flosser beschikt  over een aantal functionaliteiten en accessoires. Door deze uit te lichten in kort maar krachtige video werd bij het online zetten ervan al meteen resultaten geboekt.  

Om de video conversie verhogend te maken moeten we kijken waar de klant naar kijkt.
En uit ervaring is dat voor productvideo’s vooral de vertoning van de functionaliteit en het uiterlijk van het product. En natuurlijk de uitvoering van de video. De ene video is de andere niet. Voor de waterflosser hebben we de video kort en krachtig gehouden om zo het meeste impact te genereren en daardoor de conversie te verhogen.

 

De resultaten

 

We hebben de verkoop pagina’s vergeleken met voor en na het online zetten van deze video’s. Uit deze A/B test blijkt dat de video’s ervoor zorgen dat klanten 60% langer op de pagina’s blijven en er15% meer conversie genegeerd wordt. De ROI is het dus zeker waard. Wil jij ook gelijksoortige resultaten behalen? plan dan vrijblijvend een gratis strategiegesprek in.

Naast conversie geeft de video ook een imago boost. De aanwezigheid van professionele productvideo’s op jouw websites, advertenties en social media laat zien dat jouw merk leidend is op markt!

 

 

Conversie

Impact

Summer

Resultaat

Samen

Dit kan je van ons verwachten

De allerbeste kwaliteit

De beste kwaliteit omdat jouw producten a’s dit verdienen!

4k kwaliteit

Wij filmen met de hoogste 4k standaard!

Nieuwe ideeën

Elk product is uniek en daarbij hoort 
een uniek video concept  

Meerdere doeleinden

Haal het maximale uit de video door het slim in te zetten. Één video, heel veel content

Datagericht

Samen kijken naar de statistieken om het beste uit de video te halen

Sit back and enjoy the show

Verstuur jouw product op, en hou je mailbox in de gaten.

productvideox
Kopje koffie doen?

Stuur ons een bericht