Over Lucas

Lang, lang geleden ontdekte ik als kind dat er zoiets bestond als een videocamera. En dat er beelden en verhalen vastgelegd, afgespeeld en bewerkt konden worden. Hele speelpartijen en scenario’s met speelgoed werden vastgelegd. Natuurlijk bakte ik er als kind helemaal niets van. Je werd misselijk van de schuddende beelden, en dat me ook verteld kan ik me herinneren. Dat was mijn eerste kritische verbeterpunt waarvan ik dacht daar wil ik beter in worden. 

Door de jaren heen evolueerden camera’s van cassette naar digitaal. Als tiener kreeg ik mijn eerste eigen kleine camera om mee te filmen. Daarna volgden veel hobbyprojecten, van stop-motion tot live action. Langzaam begon de ambitie te groeien om een film studie te volgen en er vervolgens mijn beroep ervan te maken. 

Na vier jaar op de filmschool begon ik meteen mijn eigen bedrijf, Urban Video’s. Maar ik wist nog steeds niet waarin ik me wilde specialiseren. Na vijf jaar van allerlei soorten toffe videoproducties te hebben gedaan, werd mijn zoektocht eindelijk beantwoord… Toen mij werd gevraagd om enkele productshots te maken, keek ik naar video’s hoe men dat deed maken en werd ik meteen verliefd op het vak. En vrijwel direct ontstond ProductvideoX. 

Maar genoeg over het zakelijke. Als persoon houd ik van rust naast mijn werk. Je kunt me in de natuur vinden om te wandelen of mountainbiken. Of ik ben bezig met mijn aquarium, kippen en een baardagame. Maar ik houd ook van gezelligheid met vrienden en familie. Ik hoop dat je me zo een beetje hebt leren kennen. 

Ik kom graag met je in contact, onder het genot van een kop koffie of thee, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Lucas