Over Lucas

Mijn naam is Lucas Slaats, 28 jaar, geboren en getogen Udenaar en sinds 2016 zelfstandig ondernemer. Van jongs af aan ben ik bezig met het maken van video’s en het bewerken daarvan, waardoor mijn keuze tot de opleiding AV specialist een makkelijke was. De opleiding tot AV specialist heb ik gevolgd aan het KW1C in Den Bosch. En direct na het afronden van deze studie ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik heb dus echt van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Naast ProductvideoX, wat echt gespecialiseerd is in productvideo’s,  heb ik nog een ander videoproductie bedrijf dat zich richt op alle andere zakelijke video’s: Urban Video’s .

Met ProductvideoX wil ik mij onderscheiden door alleen maar high-end productvideo’s te maken voor handzame food & non-food producten.

ProductvideoX is ontstaan, omdat ik heb gemerkt dat daarin mijn kwaliteiten als cameraman het beste tot uiting komen. Ik kan gedetailleerd aan de slag met kleuren, materialen, texturen en verlichting, waardoor ik de kwaliteiten van het product kan benadrukken. Door met al deze elementen te spelen komt de video echt tot zijn recht en kan het precies bereiken wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Daar ligt mijn kracht en beleef ik het meeste plezier aan in het video vak. Dit zorgt er ook voor dat mijn productvideo’s een high-end kwaliteit krijgen en zich kunnen onderscheiden van andere productvideo’s.

Naast mijn werk als AV specialist ben ik veel in de natuur te vinden, bezig met het verzorgen van mijn dieren en maak ik graag muziek met vrienden.

Ik kom graag met je in contact, onder het genot van een kop koffie of thee, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Lucas Slaats

Lees hier hoe productvideoX te werk gaat.

Voor alle andere zakelijke video’s kan je terecht bij Urban Video’s

Lucas