Zonnatura

zonnatura

Tijdens het strategie gesprek wilde Zonnatura een 100% natuurlijke look voor zijn goedemiddag thee. En daarbij een mooie vertoning van de verpakking tussen de ingrediënten van de thee. Ook kleuren en huisstijl moesten erbij mee genomen worden in het uiterlijk van de video.  

Met deze input gingen we aan het werk!

 

De natuurlijke look konden wij bieden door de thee ingrediënten in de video dynamisch te benadrukken met verschillende film technieken. Deze technieken hebben op maat gemaakt voor elk ingrediënt van de de zonnatura goedmiddag thee. Zo is bij het shot van het theezakje dat van bovenaf in het kop valt meer van pas gekomen dan je denkt. Elk ingrediënt is op en draaitafel gezet voor een green screen. dat vervolgens bij elkaar gemonteerd.

Zonnatura
Zonnatura
Zonnatura
productvideo
Zonnatura
Zonnatura

De resultaten

“Geweldig” was de eerste reactie. Na het online zetten van de video merkte Zonnatura meteen meer traffic rondom de goedemiddag thee. En na een A/B test bleek als snel dat de dat pagina’s gelinkt met de video 17% meer conversie behaalt dan de pagina’s zonder de video.

Wil jij ook gelijksoortige resultaten behalen? plan dan vrijblijvend een gratis strategiegesprek in. En wie weet staat jouw hier product ook gehighlight in een mooie case! 

 

 

Conversie

Impact

Summer

Resultaat

Samen

Dit kan je van ons verwachten

De allerbeste kwaliteit

De beste kwaliteit omdat jouw producten a’s dit verdienen!

4k kwaliteit

Wij filmen met de hoogste 4k standaard!

Nieuwe ideeën

Elk product is uniek en daarbij hoort 
een uniek video concept 

 

Meerdere doeleinden

Haal het maximale uit de video door het slim in te zetten. Één video, heel veel content

Drinks specialist

Wij filmen niets anders dan drinks

Sit back and enjoy the show

Verstuur jouw product op, en hou je mailbox in de gaten.

Stuur ons een bericht