Zonnatura

zonnatura

Tijdens het strategiegesprek wilde Zonnatura een 100% natuurlijke uitstraling voor zijn goedemiddag thee, samen met een mooie presentatie van de verpakking te midden van de ingrediënten van de thee. Ook moesten kleuren en huisstijl worden meegenomen in het uiterlijk van de video. Met deze input gingen we aan de slag!

 

Zonnatura

Zonnatura

We konden de natuurlijke uitstraling realiseren door de thee-ingrediënten op een dynamische manier te benadrukken met behulp van verschillende filmtechnieken. Deze technieken werden op maat gemaakt voor elk ingrediënt van de Zonnatura Goedemiddag Thee. Zo kwam bijvoorbeeld het shot van het theezakje dat van bovenaf in de kop valt goed van pas. Elk ingrediënt werd op een draaitafel geplaatst voor een greenscreen en vervolgens gemonteerd.

Zonnatura
Zonnatura
Zonnatura
productvideo
Zonnatura
Zonnatura

De resultaten

De eerste reactie was “geweldig”. Na het online plaatsen van de video merkte Zonnatura meteen een toename in het verkeer rondom de Goedemiddag Thee. Na een A/B-test bleek al snel dat de pagina’s die gekoppeld waren aan de video 17% meer conversie behaalden dan de pagina’s zonder de video. 

Wil jij ook vergelijkbare resultaten behalen? Plan dan vrijblijvend een gratis strategiegesprek in. En wie weet wordt jouw product ook op een mooie manier in de schijnwerpers gezet in een prachtige case!

 

 

Conversie

Impact

Summer

Resultaat

Samen

Dit kan je van ons verwachten

De allerbeste kwaliteit

De beste kwaliteit omdat jouw producten a’s dit verdienen!

4k kwaliteit

Wij filmen met de hoogste 4k standaard!

Nieuwe ideeën

Elk product is uniek en daarbij hoort 
een uniek video concept 

 

Meerdere doeleinden

Haal het maximale uit de video door het slim in te zetten. Één video, heel veel content

Drinks specialist

Wij filmen niets anders dan drinks

Sit back and enjoy the show

Verstuur jouw product op, en hou je mailbox in de gaten.

Stuur ons een bericht

10 + 13 =