Productcommercial seamossmoutain

een creatieve benadering

Bij de totstandkoming van dit project hebben we bewust gekozen voor een creatieve benadering die afwijkt van gangbare normen. In tegenstelling tot traditionele productvideo-sets met een standaard achtergrond, een schijnende of matte ondergrond en diverse belichtingen, hebben we voor Seamossmountain een innovatieve aanpak geïmplementeerd. Hierbij maakten we gebruik van een achtergrondscherm, echte stenen en de branding van de kust als ondergrond.

Tropische Concept

Deze onconventionele aanpak heeft niet alleen visueel aantrekkelijke resultaten opgeleverd, maar heeft ook de impact van Seamossmountain op een meeslepende manier benadrukt. Het achtergrondscherm creëerde een dynamische visuele context die perfect aansloot bij het tropische concept van Seamossmountain. De echte stenen brachten een natuurlijke en authentieke sfeer naar voren, waardoor de kijkers zich verbonden voelden met de essentie en oorsprong van het product.

 

 

 

 

  Productvideo commercial seamossmoutain

  Door de kust-branding als ondergrond in de video te gebruiken, werd niet alleen de natuurlijke oorsprong van Seamossmountain benadrukt, maar ook de associatie met gezondheid en vitaliteit versterkt. De productvideo heeft zo niet alleen esthetische waarde, maar dient ook als een krachtig middel om de boodschap van Seamossmountain als volwaardige superfood over te brengen.

   

   

   

   

   Zo maak je een productvideo

   Cameratechnieken

   De cameratechnieken in deze video zijn vrij standaard gehouden. Er komt slechts één dynamisch bewegend motion-control-shot in voor. Zo zie je maar dat niet altijd alles overdreven aanwezig hoeft te zijn in een videoproductie. Het creëert juist karakter en toepassing om elementen te doseren per videoproductie. Anders zou alles hetzelfde zijn. Bekijk de “behind the scenes” video naast dit artikel.

    

   Al met al heeft deze vernieuwende aanpak niet alleen gezorgd voor een visueel aantrekkelijke presentatie, maar heeft het ook de impact en het karakter van Seamossmountain op meeslepende wijze geaccentueerd. Deze productvideo brengt niet alleen het product zelf naar voren, maar legt tevens de nadruk op de gezondheidsvoordelen en unieke eigenschappen die Seamossmountain tot een waardevol product maken.

    Stuur een bericht