Filmtechnieken

filmtechnieken

Bij het maken van een product commercial, wordt het product op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Het merk blijft bij de kijkers hangen en sport ze ook aan tot kopen. Dit bereiken wij door gebruik te maken van verschillende filmtechnieken die de aandacht van de kijkers trekken. Hieronder vind je enkele film- en camera technieken die je kunt gebruiken bij het maken van product commercials. Zodat jij jouw productie professioneler kunt maken!

 

en, ook. verder, ten eerste/ten tweede. in de eerste plaats/in de tweede plaats. daarnaast, bovendien, vervolgens. ten slotte en als laatst

Camerahoeken

Laten we beginnen met de camerahoeken en de effecten ervan.  Een low angle shot is een camerahoek waarbij de camera onder het oogniveau van het onderwerp wordt geplaatst. Om het product op een krachtige en ook op indrukwekkende manier te presenteren. En om de kijker het gevoel te geven dat ze naar iets belangrijks kijken. Bovendien werkt dit goed aan het begin of eind van een product commercial.

Filmtechnieken

Daarnaast hebben we nog de high angle shot: Een high angle shot is een camerahoek waarbij de camera boven het onderwerp wordt geplaatst. Dit is een goede techniek om een overzicht te geven van het product. En geeft ook een psychologische impressie van toegankelijkheid in het geval van producten.

  Zo maak je een productvideo

  Filmtechnieken

  Naast de camerahoeken zijn er filmtechnieken zoals de slide shot. Dat is een filmtechniek waarbij de camera op een rails of karretje wordt geplaatst om vloeiende, bewegende beelden te creëren en of het product te volgen. Dit is perfect om het product op een dynamische manier te presenteren. Dat de aandacht van de kijker trekt door het veranderende perspectief van de camera!

   

  Tot slotte zijn er slow motion shots om de nadruk te leggen op bepaalde acties en of bewegingen. Dat kan ook gebruikt worden om de kijker de tijd te geven. En om de details van het product te laten zien.

  en, ook. verder, ten eerste/ten tweede. in de eerste plaats/in de tweede plaats. daarnaast, bovendien, vervolgens. ten slotte en als laatst

   conclusie

   Dit zijn enkel basis filmtechnieken om mee aan de slag te gaan. In toekomstige artikelen gaan we nog dieper in op de technieken en de hardware. Bedankt voor het lezen!

    

    

    

    

    Zo maak je een productvideo

    Stuur een bericht